Over PUUR haar en visagie

Bij PUUR haar en visagie worden we blij van natural beauty’s. Schoonheid die je uitstraalt wanneer je lekker in je vel zit. Wanneer je de salon verlaat, vinden we het belangrijk dat je helemaal tevreden bent met je (nieuwe) look. We vinden het dan ook belangrijk om voor iedere klant voldoende tijd te hebben. Tevens houden we rekening met jouw specifieke wensen en wat je in gedachten hebt. Voor een perfect en langdurig resultaat geven we je advies over het stylen van je haar en haarproducten die je thuis kunt gebruiken. Ga voor de beste versie van jezelf met prachtig haar.

Maak kennis met onze kapster

Om ervoor te zorgen dat je een beeld hebt bij de kapster die jou gaat behandelen, stelt zij zich graag aan je voor. Maak kennis met Carla.

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van haar en regelmatige bijscholing mag Carla zich een echte specialist noemen. Aan de hand van jouw wensen en looks bepaalt Carla samen met jou de perfecte haarkleur, haircut en styling. Om jou een all-in behandeling te kunnen bieden, heeft ze een visagie opleiding gevolgd bij het gerenommeerde Facefacts Academy. Hierdoor kun je niet alleen voor het perfecte kapsel bij PUUR haar en visagie terecht, maar ook voor een mooie dag- of avondmake-up.

Neem een kijkje in de kapsalon

Om je een sfeerimpressie van de salon te geven, hebben we een aantal foto’s gemaakt.

Maak een afspraak

Heb je vragen over een behandeling of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar puurhaarenvisagie@gmail.com of te bellen naar 06 13 63 54 13.

PUUR haar en visagie

Openingstijden

De Hagen 4
8325 DB Vollenhove

T: 06 13 63 54 13
E: puurhaarenvisagie@gmail.com

Maandag:      gesloten
Dinsdag:        gesloten
Woensdag:    op afspraak
Donderdag:  op afspraak 
Vrijdag:         op afspraak 
Zaterdag:      gesloten
Zondag:        gesloten