Specialisaties

Bij PUUR haar en visagie hebben weons gespecialiseerd in twee behandelingen: kleuren en opsteken. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen van onder andere deze twee specialisaties volgen we regelmatig cursussen en trainingen. 

Haar kleuren

Wanneer je besluit om je haar te gaan kleuren, vinden we het belangrijk dat je lokken niet beschadigen en dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste producten. Zo streven we er altijd naar om het haar te voeden in plaats van het aan te tasten. Ook gaan we altijd voor een natuurlijk resultaat. Zo werken wij veelal met high- en lowlights om ervoor te zorgen dat het haar verschillende kleurtinten bevat en deze mooi in elkaar overlopen.

Opsteken

Mooi haar geeft je zelfvertrouwen. Wanneer je haar bij een feestje, bruiloft of speciale gelegenheid goed zit, voel je je een stuk zelfverzekerder. Aan de hand van jouw wensen en meegebrachte voorbeeld, steken we je haar  op of maken we een adembenemende vlecht.  Hierbij gaan we altijd voor een optimaal resultaat, zodat je de salon met een tevreden gevoel verlaat. 

Neem contact op met PUUR haar en visagie

Voor meer informatie over de mogelijkheden of om een afspraak te maken, kun je contact opnemen door te bellen naar 06 13 63 54 13

PUUR haar en visagie

De Hagen 4
8325 DB Vollenhove

T: 06 13 63 54 13
E: puurhaarenvisagie@gmail.com

Openingstijden

Maandag:     gesloten
Dinsdag:       gesloten
Woensdag:   op afspraak
Donderdag:  op afspraak
Vrijdag:         op afspraak 
Zaterdag:      gesloten
Zondag:        gesloten